Al-Thani požaduje prošetření zápasu Borussia Dortmund - Málaga z roku 2013

Al-Thani (© marca.es)

Stále ještě vlastník Málagy Abdullah bin Nasser bin Abdullah Al-Ahmed Al-Thani požaduje prošetření zápasu proti Borussii Dortmund z roku 2013.

Málaga nastoupila do odvety čtvrtfinále Ligy mistrů po domácí remíze 0-0 a držela postupový výsledek 2-1, jenže v nastaveném čase domácí skóre dvěma góly otočili a po vítězství 3-2 se radovali z postupu.

Fotbalisty Málagy ovládlo kromě zklamání také rozhořčení, neboť rozhodující trefa padla z ofsajdové situace, což připomněl Al-Thani: "Každý ví, co se tehdy stalo. Požadujeme mezinárodní vyšetřování, které bude poctivé a transparentní. Požadujeme respekt a spravedlnost pro Málagu. Byl to černý den pro fotbal na celém světě."

"9. dubna 2013. Den, kdy byl fotbal ponížen a pošlapán organizací, která se jmenuje UEFA," dodal Al-Thani, jenž byl španělským soudem v únoru z vedení klubu na půl roku odstaven kvůli podezřelým finančním machinacím. O finance Málagy se v současné chvíli stará nezávislý správce.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace