Amazon Prime představil doku sérii o La Lize s názvem Six Dreams

Eduardo Berizzo (© marca.es)

Fanoušci La Ligy se mohou těšit na pohled do zákulisí La Ligy. Nabídne ho doku série Six Dreams, kterou uvede Amazon Prime.

Premiéře v kině Capitol de Madrid přihlížel prezident La Ligy Javier Tebas či jeho protějšek ze společnosti Mediapro Jaume Roures. Ta se na natáčení, které probíhalo od října, podílela.

Dokumentární série se zaměří na dění v La Lize, a to prostřednictvím osudů šesti hlavních postav. Těmi jsou záložník Atlética Saúl Ñíguez, Mexičan Andrés Guardado z Betisu, rychlík Iñaki Williams z Athleticu, v té době trenér Sevilly Eduardo Berizzo, sportovní ředitel Girony Quique Cárcel a prezidentka Eibaru Amaia Gorostiza.

Seriál s podtitulem "Šest osob, šest projektů, šest očekávání, šest cílů, šest životů" má za cíl ukázat příznivcům La Ligu z odlišné perspektivy, dostupný bude jen uživatelům placené videotéky Amazon Prime od 27. července.

Podívejte se na trailer Six Dreams:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace