Ángel Torres: Smetli jsme Ajax nejen hrou, také vychováním a respektem

Hráči Getafe se radují z postupu (© marca.es)

Getafe slaví velký úspěch, v šestnáctifinále Evropské ligy postoupili přes Ajax Amsterdam. Odveta v Nizozemsku vzbudila hodně vášní.

Hru Getafe zkritizoval trenér Ajaxu Ten Hag, který se dostal i do křížku se svým protějškem José Bordalásem: "Od první vteřiny se snažili přerušovat hru a dělat vše pro to, aby bylo nemožné hrát fotbal. Je těžké proti tomu hrát. S Bordalásem jsem diskutoval, protože vždy hájím své hráče."

Vzkaz Madriďanům poslala na sociální síti i brankářka PSV Eindhoven Eli Sarasola, když napsala, že "to, co předvádí Getafe, není fotbal, ale ostuda". "Děkujeme, Eli, přijímáme 'konstruktivní kritiku' a budeme i nadále pracovat s respektem, skromností a zejména dodržovat pravidla tohoto krásného sportu," odpověděl klub. Fanoušci pak Španělce připomněli její úder do hlavy protihráčky s tím, že to je "skutečná ostuda". 

Prezidentovi Getafe Ángelu Torresovi se nelíbilo, že fanoušci Ajaxu slovně útočili na manželky, děti a přátelé hráčů na tribuně. Tu museli opustit ve chvíli, kdy na ně domácí příznivci začali lít pivo, čemuž pořadatelé nečinně přihlíželi. "Smetli jsme Ajax nejen hrou, také vychováním a respektem. Trenér Ajaxu začal s provokacemi už před zápasem. Musíte umět prohrávat. Na rodinné příslušníky našich hráčů házeli na tribuně vše možné a polili je pivem. Budeme si stěžovat u UEFA," uvedl Torres.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace