Arthur o spoluhráčích: Piqué je krasavec, Messi extrémně inteligentní

Arthur Melo (© marca.es)

Arthur Melo se rychle přizpůsobil nárokům Barcelony a pravidelně sbírá starty v základní sestavě. V rozhovoru pro média promluvil nejen o své situaci, ale i o spoluhráčích Gerardu Piquém a Lionelu Messim.

O reprezentačním stoperovi loňská posila Barcelony prohlásila: "Piqué je krasavec, je vysoký, má pohledný obličej. Vždy je první v řadě na ženění. Navíc má silnou osobnost, stále s každým šprýmuje."

Arthur zhodnotil také Lionela Messiho: "Messi je úžasný na hřišti i mimo něj. Je lídrem šatny, čte fotbal jako nikdo jiný. Navíc je extrémně inteligentní. Mluví se všemi. Je to zvláštní, pořád musím sám sebe ujišťovat, že je to skutečně 'ten' Messi."

Dvaadvacetiletý Arthur přiiznal, že po přestupu z Grêmia nečekal tak rychlou adaptaci na nové prostředí: "Nečekal jsem, že budu hrát tolik. Myslel jsem, že bude potřeba určitý čas na adaptaci, ale všichni spoluhráči mi hodně pomohli."

Barcelona zaplatila za Arthura v létě 2018 jedenatřicet milionů eur, svými výkony zaujal nejen fanoušky, ale také klubovou legendu Xaviho, jenž o mladém Brazilci prohlásil, že v něm vidí kus sebe.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace