Atlético potrestalo chyby Sportingu a vyhrálo 2-0

Radost hráčů Atlética (© marca.es)

Atlético Madrid využilo výhody domácího prostředí a v úvodním mači čtvrtfinále Evropské ligy porazilo Sportingu Lisabon 2-0.

Pod výsledek, který Atlético hodně přiblížil postupu do semifinále, se podepsaly velké chyby hostů. Tu první udělal hned v prvním minutě Coates. Diego Costa následně našel Kokeho, jenž otevřel skóre. Snový začátek.

Atlético neinkasovalo na stadionu Wanda Metropolitano v devátém utkání v řadě, naopak na konci poločasu své vedení navýšilo. Tentokrát chyboval Mathieu a Griezmann svůj úprk zakončil mimo dosah Ruie Patrícia.

Domácí se mohli dočkat i dalších branek, avšak hostující brankář byl proti. Sporting, který za celý druhý poločas sotva navštívil velké vápno Atlética, mohl vsítit klíčový venkovní gól v nastaveném čase. Oblak vyrazil Ruizovu tvrdou střelu jen k Fredy Monterovi, jenž přesně z hranice malého obdélníku napálil balón nad v situaci, v níž bylo těžší nedat, než proměnit. Portugalský celek chyboval vzadu i vpředu, proto na Metropolitanu padl 0-2.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace