Bale opakovaně popudil fanoušky Realu Madrid. Kritizují ho i média

Gareth Bale s kontroverzní vlajkou (© marca.es)

Gareth Bale znovu plní stránky novin, v uplynulých týdnech hned několikrát popudil fanoušky Realu Madrid.

Velšana kritizují i média, kterým se nelíbí neprofesionální chování fotbalisty, který na Bernabéu pobírá roční mzdu 17 milionů eur.

Vše začalo v září, kdy zakázal klubu informovat o zranění, které si přivodil v reprezentaci. Na konci stejného měsíce odcestoval do Londýna, aniž by o tom informoval trenéra Zidana. Vytýkán mu byl i předčasný odchod ze stadionu v zápase proti Betisu, Bale odjel domů v 80. minutě za stavu 0-0. To mu sice interní pravidla Realu Madrid umožňují, přesto to mnozí vnímali jako další důkaz nedostatečného spojení s týmem.

Přestože v lize několik týdnů kvůli zdravotním problémům nenastoupil, na reprezentační sraz odcestoval a v základní sestavě pomohl Walesu k postupu na Euro 2020. "Samozřejmě, že mě více dojímá hraní za Wales než za Real Madrid. Znám většinu spoluhráčů od svých 17 let, je to jako hrát v neděli s kamarády v parku. To ale nic nemění na tom, že pokaždé nechám na hřišti sto procent, ať hraji za kohokoliv," řekl Bale a dodal: "Kdyby se hrála liga, byl bych na nejbližší zápas připraven. Je jen náhoda, že to vyšlo zrovna na dobu, kdy je reprezentační přestávka."

Poslední Baleův výstřelek přišel včera, kdy společně s reprezentačními spoluhráči křepčil s vlajkou Walesu s nápisem "Wales. Golf. Madrid. In that order (Wales. Golf. Madrid. V tomto pořadí)". Lednový přestupový termín se blíží a tisk tvrdí, že Real Madrid i kvůli Baleově chování bude znovu usilovat o jeho prodej. Jediná cesta z Madridu zdá se vede pro Velšana jen do Číny, se kterou byl spojován už v létě.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace