Barcelona a Atlético podle El Munda dojednaly smír ohledně Griezmanna

Antoine Griezmann (© marca.es)

Dohady ohledně přestupu Antoina Griezmanna jsou pravděpodobně minulostí. El Mundo přineslo informaci, podle které Barcelona a Atlético dojednaly smír.

Griezmann přestoupil do Barcelony v létě za 120 milionů eur, Madriďané ale následně podali stížnost, podle níž Katalánci jednali s hráčem v době, kdy byl pod smlouvou a platila výkupní klauzule o 80 milionů eur vyšší, a dožadovali se doplacení rozdílu.

Španělský fotbalový svaz vše vyhodnotil jako mírný přestupek a udělil Barceloně symbolickou pokutu 300 eur. Nyní se na uzavření případu měly dohodnout i oba kluby, a to tak, že Barcelona doplatí Atléticu 15 milionů eur a získá přednostní právo na pět fotbalistů včetně dvou z prvního týmu - záložníka Saúla a obránce José Maríu Giméneze. Přednostní právo spočívá v tom, že pokud se Atlético rozhodne fotbalisty prodat, bude mít Barcelona možnost dorovnat nabídku dalších zájemců a získat je do svých řad.

Atlético na oplátku nebude zveřejňovat elektronickou komunikaci, která dokazuje, že zástupci Barcelony opravdu s Griezmannem jednali za zády jeho tehdejšího zaměstnavatele.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace