Barcelona prodala Vidala a koupila Vidala

Arturo Vidal (© marca.es)

Malá, ale přesto velká změna v kádru Barcelony. Klub opouští Aleix Vidal a Camp Nou se naopak stal novým domovem jeho jmenovce Artura Vidala.

Aleix Vidal byl spojován s přestupem do Sevilly dlouhé měsíce a dnes Andalusané jeho návrat na Pizjuán, kde 28letý bek působil už v sezóně 2014/2015, doladili. Přestupová cifra má činit 8 milionů eur a možností dalších 2 milionů eur jako bonusu a Vidal se staronovému zaměstnavateli upíše na dobu čtyř let.

Dokončen byl transfer Artura Vidala, tentokrát směrem do Barcelony. O chilského reprezentanta ve službách Bayernu Mnichov se zajímal Inter Milán a dohoda byla na spadnutí, jenže podobně jako v případě Malcoma a AS Řím se do hry na poslední chvíli vložili Katalánci a bleskově zlákali hráče do svých řad.

Jedenatřicetiletý Arturo Vidal bude mít v Barceloně za úkol nahradit Paulinha, který se vrátil do Číny. Bayern by měl obdržet odstupné 18 milionů eur a další až 3 miliony eur v bonusech. Smlouva je připravena na dobu tří let s roční mzdou 9 milionů eur a výkupní klauzulí 300 milionů eur, podepsána bude poté, co Vidal absolvuje zdravotní prohlídku.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace