Barcelona si pojistila Iniestu. V klubu zůstane, do kdy bude chtít

Andrés Iniesta (© sport.es)

Dobrá zpráva pro fanoušky Barcelony, spekulace o budoucnosti Andrése Iniesty končí. Reprezentační záložník se na Camp Nou dohodl na prodloužení smlouvy.

Její platnost není ohraničena žádným datem, dle oficiálního prohlášení klubu jde o kontrakt do konce života. Sám Iniesta tak určí, zdali v Barceloně stráví všechny zbývající roky kariéry, což se dá předpokládat, neboť samotný fotbalista tuto touhu několikrát vyjádřil.

Přesto třiatřicetiletý Iniesta po letošním rušném létě nevyloučil, že by mohl poprvé v profesionální kariéře změnit dres, nakonec se však po dlouhých jednáních rozhodl pokračovat v klubu, který jej vychoval a jehož je odchovancem.

Rodák z Albacete a současný kapitán Barcelony působí v prvním mužstvu Blaugranas od roku 2002. Celkově odehrál za katalánský velkoklub 639 soutěžních zápasů, v tomto ohledu je lepší jen Xavi Hernández se 767 starty.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace