Betis obměnil brankářskou dvojici, zálohu vyztužil William Carvalho

William Carvalho (© marca.es)

Hodně rušno bylo v posledních dnech v kancelářích Betisu. Klub kompletní obměnil brankářskou dvojici, do zálohy pak získal Williama Carvalha.

Gólman Antonio Adán přestoupil za jeden milion eur do Atlética, kde bude krýt záda Janu Oblakovi. Mužstvu z Madridu se upsal na dva roky. Na stejnou dobu se dohodl na spolupráci s Deportivem Dani Giménez, Adánův konkurent v posledních letech, jemuž však letos vypršel na Villamarínu kontrakt.

Novou dvojicí strážců svatyně je Pau López a Joel Robles. První jmenovaný přišel na pět let poté, co mu skončila smlouva v Espanyolu. Ani za Joela Roblese nemuseli Sevillané nic platit, 28letý fotbalista byl volným hráčem, naposledy chytal za Everton. Součástí Betisu bude do roku 2022.

Včera večer byl navíc dokončen přestup Williama Carvalha ze Sportingu Lisabon, a to za 16 milionů eur a další až 4 miliony eur formou bonusů. Šestadvacetiletý portugalský reprezentant se po Brazlci Denílsonovi stal druhou nejdražší posilou v historii Betisu.

Obě strany se dohodly na pětileté smlouvě, její součástí je výkupní klauzule v hodnotě 120 milionů eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace