Betis podepsal na tři roky trenéra Manuela Pellegriniho

Manuel Pellegrini (© as.com)

Manuel Pellegrini se vrací do Španělska, kde bude trénovat sevillský Betis.

Chilský lodivod má s La Ligou bohaté zkušenosti, nejúspěšnější období zažil na lavičce Villarrealu, se kterým obsadil druhé místo v lize a v Lize mistrů ho dovedl až do semifinále. Následně zamířil do Realu Madrid či Málagy, v Anglii si vyzkoušel angažmá v Manchesteru City a West Hamu.

S Betisem se 66letý trenér dohodl na tříleté spolupráci. "Mám z příchodu do Betisu radost, už dříve jsme byli v kontaktu, ale z různých důvodů to nevyšlo. Do Španělska se rád vracím, mám tady domov. Betis je obrovsky populární klub, to víme. Jsem přesvědčený, že máme velmi dobrý kádr, který může pomýšlet vysoko," uvedl Pellegrini při oficiálním představení na stadionu Benita Villamarína.

"Chceme dosáhnout úspěchu díky spolupráci hráčů, vedení a fanoušků. Vždy s vítěznou mentalitou. Musíme bojovat o postup do Evropy, protože klub si to zaslouží. Byl jsem přijat skvěle a teď se musím odvděčit dobrou prací. Pokud jde o posily, tak toto téma se vždy musí důkladně probrat. Trenér řekne, jaké hráče potřebuje, a vedení a skauti nabídnou konkrétní jména. Rozpočty jsou rozdílné, nemůžeme žádat Messiho nebo Cristiana Ronalda, protože je přivést nemůžeme. Pokusíme se sestavit co nejsilnější tým."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace