Bída a zmar. Real Madrid doma prohrál s CSKA Moskva 0-3

Real Madrid byl bezmocný (© marca.es)

Hodně hořkou tečku za základní skupinou Ligy mistrů napsali fotbalisté Realu Madrid, když na Bernabéu ostudně prohráli s CSKA Moskva 0-3.

Santiago Solari dal možnost některým méně vytíženým hráčům, což však neomlouvá způsob, jakým k výsledku došli.

Prvních třicet minut nebylo ze strany Realu Madrid špatných, jenže Benzema ani Asensio v šancích neuspěli. Od úvodní branky Chelova z 37. minuty však působil výkon Blancos bezradně a bídně. Fanoušci byli hodně nespokojený, což pocítil zejména Isco, na něhož vytrvale pískali.

Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůře, a tak Schennikov ještě před pauzou z dorážky zvýšil a senzační triumf CSKA v poměru 3-0 pečetil v závěrečné fázi Sigurdsson. Real Madrid i přes trapný výsledek postupuje z prvního místa, zatímco CSKA v Evropě končí, protože třetí místo uhájila díky výhře nad AS Řím Viktoria Plzeň.

Sestavy:

Real Madrid: Courtois; Odriozola, Vallejo, Javi Sánchez, Marcelo (74. Carvajal); Marcos Llorente (58. Kroos), Fede Valverde, Marco Asensio, Isco, Vinícius a Benzema (46. Bale). 

CSKA Moskva: Akinfeev; Mario Fernandes, Nababkin, Becao, Magnusson, Schennikov; Bistrovic, Vlasic, Oblyakov (89. Kuchaev); Chalov (84. Abel Hernandez) a Sigurdsson (90. Nishimura).

Branky: 37. Chalov, 43. Schennikov, 73. Sigurdsson.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace