Bude příští léto ve znamení přestupů hvězd?

Cristiano Ronaldo má prý neshody se Sergiem Ramosem (© marca.es)

Léto 2018 je ještě daleko, už nyní ale média spekulují o možných přestupech. Ve hře jsou i hvězdná jména Antoina Griezmanna, Cristiana Ronalda a Neymara.

Francouzský reprezentant je dlouhodobě spojovaný se zájmem Barcelony, která je podle katalánského listu Sport blízko dohody o smlouvě se samotným hráčem, zbývalo by jen najít společnou řeč s Atléticem Madrid. A pokud by se to nepovedlo, stále existuje možnost zaplatit Griezmannovu výkupní klauzuli v hodnotě 100 milionů eur, což je při současných poměrech přijatelná cifra.

Hodně se mluví také o Cristianu Ronaldovi. Ač Portugalec mlčí, dle tisku se chystá odejít z Realu Madrid, neboť není v klubu spokojený, navíc má údajně neshody se Sergiem Ramosem, na jehož stranu se přiklání i mladší část bílé kabiny. I přes blížící se 33. narozeniny a slabší formu by Cristiano Ronaldo o nápadníky jistě nouzi neměl a Blancos by za něj mohli obdržet zajímavou sumu.

Pokud by CR7 Bernabéu skutečně opustil, není pochyb o tom, že by prezident klubu Florentino Pérez hledal podobně zvučnou náhradu. Na scénu přichází jméno Neymara, jenž má v PSG problémy s některými spoluhráči i metodami trenéra Unaie Emeryho. Podle spekulací tisku Brazilec lituje, že k přesunu z Barcelony do Francie za rekordních 222 milionů eur kývl, byť je v Paříži jen několik měsíců. Trenér národního týmů Kanárků Tite sice tyto zvěsti stejně jako samotný Neymar popřel, přesto se transfer 25letého útočníka do Madridu vyloučit nedá.

Florentino Pérez je jeho velkým fanouškem a v minulosti jej zkoušel získat, dveře do Realu Madrid mu pootevřela i slova Casemira či Sergia Ramose, že by byl vítaným členem Bílého baletu. PSG navíc hrozí sankce za nedodržení finančního fair play, což by prodej Neymara pomohl vyřešit...

Jde jen o domněnky novinářů, nebo nás v roce 2018 skutečně čeká bouřlivé léto s hvězdnými přestupy za astronomické cifry?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace