Caparrós končí po 499 zápasech v La Lize trenérskou kariéru

Joaquín Caparrós (© marca.es)

Vítězství Sevilly nad Alavésem 1-0 bylo posledním zápasem Joaquína Caparróse v roli trenéra.

Dvaašedesátiletý lodivod nastoupil do funkce před dvaceti dny, Andalusany dovedl k 10 bodům z 12 možných a postupu do Evropské ligy. Splněným cílem kariéru kouče uzavřel a nyní bude působit ve vedení Sevilly, byť ještě není jasné, v jaké pozici.

"Strávil jsem v Primeře hodně let. Děkuji všem hráčům a funkcionářům, které jsem potkal, protože to to byli oni, kdo mi dal příležitost. Bude mi chybět jediný zápas k 500, ale i tak odcházím šťastný, což chci zdůraznit. Mám radost, že jsme poslední zápas vyhráli, protože Sevilla si to zaslouží. Má fanoušky, kteří patří mezi ty nejlepší, jsou úžašní. Vždy budu Sevillista, je to něco výjimečného," uvedl rodák z Utrery, jenž se právě od příznivců "své" Sevilly dočkal emotivní rozlučky.

Caparrós odkoučoval v La Lize celkem 499 zápasů, což je po Luisi Aragonésovi (757), Iruretovi (612), Muñozovi (608), Víctoru Fernándezovi (544) a Clementem (511) šestý nejvyšší počet. Kromě Sevilly, kde byl na začátku nejúspěšnější éry v klubové historii, se mu nejvíce dařilo v baskickém Athleticu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace