Celtu opět rozzuřil rozhodčí Munuera Montero. Nechce, aby pískal její zápasy

Hráči Celty protestují, avšak marně (© marca.es)

Celta Vigo předvedla na Mestalle dobrý výkon, přesto odešla poražena. Rozhodující branku vstřelila Valencia v závěru z pokutového kopu, proti němuž se fotbalisté galicijského klubu ostře ohradili.

"S tímto rozhodčím je to pokaždé stejné. Vloni nám kvůli němu chyběl ve čtyřech zápasech kapitán Hugo Mallo, dnes se měla pískat penalta na Jonnyho. Musí proti nám něco mít. Příště nastoupíme ve třetích dresech a budeme doufat, že si nevšimne, že jsme Celta Vigo," prohlásil Iago Aspas.

V podobném duchu mluvil také Hugo Mallo: "Okradl nás, s ním se vždy něco přihodí. Pokaždé, když nás tento člověk píská, tak se stane to samé. Doufáme, že už naše zápasy rozhodovat nebude."

Munuera Montero dosud pískal šest zápasů Celty Vigo a Celestes odešli pokaždé poraženi. Zatímco včerejší penaltový zákrok Pabla Hernándeze na Nacha Gila si zřejmě obhájí, v předešlých střetnutích Celtu Vigo skutečně poškodil. Vloni při prohře v Leganésu neuznal Iagu Aspasovi regulérní gól, na půdě Eibaru byly Celtě upřeny dva pokutové kopy a Sergio a Hugo Mallo později dostali za protesty tresty na 2 a 4 utkání. U kapitána týmu bylo důvodem, že arbitra označil slovem sinvergüenza, což lze přeložit jako nestyda či lotr. Letos se Celestes dožadovali penalty po ruce Gabiho z Atlética a další v sobotním utkání po zákroku na Jonnyho.

Celta Vigo proto chystá oficiální žádost ke komisi rozhodčích, aby 34letého Munueru Montera, který v Primera División působí od sezóny 2016/2017, již k jejím zápasům nenasazovala.

Podívejte se na zákrok Pabla Hernándeze na Nacha Gila, po němž se kopala penalta:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace