Co stojí za skvělými výkony Jordi Alby? Změna jídelníčku i odchod Neymara

Jordi Alba (© sport.es)

Jordi Alba prožívá skvělý vstup do sezóny v dresu Barcelony i národního týmu Španělska. Osmadvacetiletý levý bek prozradil, co stojí za jeho zlepšenými výkony oproti loňsku.

Jordi Alba uvedl, že za mnohé vděčí změně jídelníčku: "Cítím se skvěle. Vždy jsem za zápas naběhal mnoho kilometrů, ale nyní mám skutečně dobrý pocit. Nová dieta mi pomáhá. Vzdal jsem se sycených nápojů, jako je Fanta a Coca-Cola, a také fast foodů."

Obránci Katalánců paradoxně pomohl i odchod hvězdného Neymara do PSG: "Přestup Neymara měl na mužstvo velký vliv. Měli jsme ho rádi, byl to charismatický hráč, ale dokázali jsme se s jeho odchodem vypořádat. Někteří hráči odejdou, jiní je dokáží nahradit. Jsem s kádrem spokojený. Pokud jde o mě, abych byl upřímný, tak nyní mám více prostoru útočit po křídle, což je skvělé. Užívám si fotbal jako už dlouho ne."

"Znovu jsem získal sebedůvěru. Mám celý kraj hřiště, to je pro mě úžasné. Cítím se dobře. Jsem plný energie, což je vidět i na trávníku. Celý tým lépe brání od chvíle, co jsme se vrátili k formaci se čtyřmi beky. Ještě ne tak jako italské týmy, ale dobře."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace