Coutinho? Už ne. Pro Barcelonu je prioritou Griezmann

Antoine Griezmann (© marca.es)

Barcelona podle všeho vzdala snahu získat Philippa Coutinha, jehož prodej anglický Liverpool rázně odmítl. Podle deníku El Mundo Deportivo je novou prioritou pro vedení katalánského klubu Antoine Griezmann.

O šestadvacetiletého křídelníka se Barcelona zajímala již v létě, v tu dobu ale chtěl sám Griezmann kvůli zákazu přestupů, které Atlético mělo udělěný od FIFA, v hlavním městě zůstat. Zájemce navíc odrazovala výkupní klauzule v hodnotě 200 milionů eur. Nyní, když už Atlético posilovat může, se však znovu snížila na původních 100 milionů eur. A to už je částka, která se v případě, že nedojde k dohodě mezi kluby, zdá přijatelná.

Podle El Mundo Deportivo vidí činovníci v Griezmannovi ideálního parťáka k Lionelu Messimu, Francouz by navíc neměl mít problém zapadnout do barcelonského herního systému. Ani samotný Griezmann se podle nedávných prohlášení odchodu z Atlética bránit nebude.

A protože vedení Barcelony nechce další krach jako v případě Coutinha, mohlo by na příchodu Griezmanna začít pracovat velmi brzy s cílem zajistit si jeho služby ještě před mistrovstvím světa. To v Rusku začíná 6. června 2018.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace