Cristiano Ronaldo a Bale naznačili možný odchod z Realu Madrid

Cristiano Ronaldo (© as.com)

Cristiano Ronaldo v rozhovoru po skončení finále Ligy mistrů proti Liverpoolu naznačil, že by mohl opustit Real Madrid. Změnu dresu nevyloučil ani Gareth Bale.

Bílý balet po výhře 3-1 triumfoval v milionářské soutěži potřetí v řadě a celkově potřinácté. Fanoušky Bílého baletu překvapilo tajemné prohlášení Cristiana Ronalda. "Důležité bylo zvítězit a zapsat se do historie, v tom musíme pokračovat," uvedl Portugalec a ohledně své budoucnosti v bílém dresu dodal: "Teď si musíme vše pořádně užít, v příštích dnech dám odpověď fanouškům, kteří vždy stáli na mé straně. Bylo velmi hezké být v Realu Madrid."

"Budoucnost jakéhokoliv hráče není v současné chvíli důležitá. Přepsali jsme historii a musíme si užít radost. Kdo byl opět nejlepším střelcem? Liga mistrů by se měla jmenovat CR7 Liga mistrů. V příštích dnech promluvím. Nemám pochyby. Jsem spokojený. Uvidíme, co se stane příští týden."

Později připustil, že to hned po konečném hvizdu finále nebyla nejšťastnější slova: "Nebyl to nejvhodnější moment, ale byl jsem upřímný. Možná to bylo vytržené z kontextu a možná jsem neměl říkat, co jsem řekl. Peníze nejsou tím problémem. Držel jsem to v sobě nějakou dobu a neudržel jsem se. Když jste upřímný, může se to stál. Už jsem mluvil s agentem. Nemohu zaručit, že zůstanu v Realu Madrid. Něco se určitě stane. Teď není vhodná chvíle o tom hovořit."

Také Gareth Bale, jenž sice vstřelil dva góly, ale znovu chyběl v základní sestavě, naznačil zaječí úmysly: "Nevím, co bude. Možná zůstanu, možná ne. Potřebuji hrát pravidelně každý týden, mít dostatek minut na hřišti. Pokud to nepůjde v Realu Madrid, bude to jinde. Jsem velmi zklamaný, že jsem dnes nebyl v základní sestavě. Myslím, že jsem si to zasloužil. V létě si musím sednout s agentem a uvidíme, jak se rozhodnu."

Chystá se odchod hvězd Realu Madrid?

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace