Cristiano Ronaldo vystřihl Realu Madrid výhru v Turíně, Blancos jsou blízko postupu

Gólové nůžky Cristiana Ronalda (© marca.es)

Real Madrid je jednou nohou v semifinále Ligy mistrů. Španělský klub zvítězil v prvním utkání čtvrtfinále na půdě Juventusu zejména díky Cristianu Ronaldovi vysoko 3-0.

Real Madrid si nemohl přát lepší vstup do utkání. Již ve třetí minutě prodloužil Cristiano Ronaldo přízemní centr Isca mimo Buffonův dosah a protáhl svou úspěšnou střeleckou sérii. Zakřiknutý Juventus se postupně dostal do hry a začal mít navrch, což vyústilo ve velkou šanci Higuaína, kterou však skvělým reflexem vychytal Keylor Navas. Na druhé straně zachránilo Juventus při ráně Kroose břevno. Domácí kontrovali Chiellinim, ten ale zblízka nedokázal balón dopravit do sítě.

Hned po změně stran pálil Cristiano Ronaldo z úhlu těsně mimo, Juventus zkoušel štěstí z přímého kopu, ale tečovaná rána Dybaly skončila mimo. V 64. minutě přišla nejhezčí chvíle večera. Cristiano Ronaldo v akrobatické pozici po centru Carvajala zastřihal nůžkami a míč zapadl přesně k tyči. Krásná branka. Zdeptaný Juventus následně přišel o vyloučeného Dybalu za ostrý zákrok na Carvajala, další špetku soli do ran mu nasypal třetím gólem Marcelo. Střídající Kovačić orazítkoval v závěru břevno.

Bílý balet slaví jasný triumf a je jednou nohou v semifinále Ligy mistrů.

Sestavy:

Juventus: Buffon; De Sciglio, Barzagli, Chiellini, Sandro; Costa, Bentancur, Khedira, Asamoah; Dybala a Higuaín. 

Real Madrid: Keylor Navas; Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos; Benzema, Isco a Cristiano Ronaldo. 

Branky: 3. Cristiano Ronaldo, 64. Cristiano Ronaldo, 72. Marcelo.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace