Dobrý začátek, hořký konec. Sevilla na Bayern nestačila

Bayern v Seville zvítězil (© marca.es)

Fotbalisté Sevilly předvedli proti Bayernu Mnichov velmi dobrý první poločas, ve druhém měl ale navrch favorit, který vstoupil do čtvrtfinále Ligy mistrů venkovní výhrou 2-1.

Bayern v prvním poločase sice držel častěji míč na kopačkách, ale Sevilla byla nebezpečnější. Sarabia v první vyložené šanci poslal balón těsně vedle, později se už domácí záložník ze vstřelené branky radoval a poslal Andalusany do vedení. Bayern dokázal rychle srovnat krok, pomohla mu k tomu nešťastná teč Jesúse Navase, na kterou nestihl David Soria naplno zareagovat a jen pomohl míči do sítě.

Druhý poločas už patřil bavorskému celku, Sevilla byla příliš pasivní a rezignovala na útočení. Naopak Bayern byl čím dál nebezpečnější. Javi Martíneze ještě skvěle vychytal Soria, jenže o chvíli později jej opět zaskočila teč spoluhráče, tentokrát Escudera po hlavičce Thiaga a brankář domácích byl bezmocný.

Až v závěru se Sevilla vzchopila, na vyrovnání dosáhnout nedokázala. V prvním čtvrtfinálovém duelu padla s Bayernem 1-2.

Sestavy:

Sevilla: David Soria; Jesús Navas, Kjaer, Lenglet, Escudero; N'Zonzi, Pizarro, Sarabia, Fran Vázquez, Correa a Ben Yedder. 

Bayern: Ulreich; Kimmich, Boateng, Hummels, Bernat; Javi Martínez, Ribéry, Thiago, Vidal (36. James Rodríguez), Müller a Lewandowski. 

Branky: 32. Sarabia - 37. Jesús Navas (vl.), 68. Thiago.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace