Dva domácí hattricky v řadě a zájem West Hamu. En-Nesyri v Seville září

Youssef En-Nesyri (© marca.es)

Sevilla našla novou jedničku na hrot útoku, je jí Youssef En-Nesyri.

Loňská posila z Leganésu v hodnotě 20 milionů eur měla na Pizjuánu pozvolnější rozjezd, nyní ale září naplno. Díky dvěma domácím hattrickům v řadě - proti Realu Sociedad a Cádizu - se En-Nesyri posunul do čela tabulky střelců La Ligy, s 12 góly přeskočil Lionela Messiho i Luise Suáreze.

"Za rok v Seville se nic zásadního nezměnilo, góly přišly díky práci a soustředěnosti. Při druhém gólu proti Cádizu jsem měl problém se zrakem, po střetu se soupeřem jsem špatně viděl. Ale věděl jsem, že míč musím trefit. Skóroval jsem s jedním okem," uvedl po utkání proti Cádizu.

O En-Nesyriho se zajímá West Ham, který je údajně ochotný zvednout nabídku z původních 30 milionů eur na 40, což už je částka, kterou by Sevilla mohla přijmout, samotný 23letý Maročan ale lednovou změnu dresu vylučuje: "Prozatím zůstávám v Seville, kde chci dokončit sezónu. Sevilla je skvělý klub a jsem tady rád."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace