Finále Copa del Rey bude hostit Wanda Metropolitano

Wanda Metropolitano (© marca.es)

Dnes odpoledne bylo oficiálně potvrzeno, že finále letošního ročníku Copa del Rey mezi Barcelonou a Sevillou se podle očekávání odehraje na stadionu Atlética Madrid Wanda Metropolitano.

V sídle Španělské fotbalového svazu v Las Rozas se dnes sešly všechny strany, tedy zástupci svazu a obou finalistů. Dohody o Wandě bylo dosaženo velmi rychle, prezident Atlética Madrid Enrique Cerezo byl okamžitě informován a zbývající souhlas bez zaváhání udělil.

Zápas je na programu 21. dubna. Barcelona navrhovala posunutí termínu, s čímž ale Andalusané nesouhlasili. Barcelona prozměnu odmítla možnost, že by finále hostila Sevilla, ať už na Pizjuána či Olímpicu. Každý z klubů dostane k dispozici zhruba 22 tisíc vstupenek, kapacita nového stánku Atlética je 68 tisíc míst.

Finále Královského poháru si vyžádá odklad tří zápasů 34. ligového kola. Atlético - Betis, Sevilla - Real Madrid a Barcelona - Villarreal tak mají nové datum, a sice 9. května.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace