Hráči Realu Sociedad litovali verdiktů rozhodčího, Zidane je řešit nechtěl

Hráči Realu Sociedad (© marca.es)

Real Sociedad prohrál ve šlágru třicátého kola s Realem Madrid a domácí hráči litovali po konečném hvizdu v Reale Areně verdiktů rozhodčího.

Ten jim upřel vstřelený gól Januzaje, neboť brankáři Courtoisovi bránil ve výhledu další fotbalista Realu Sociedad Mikel Merino, jenž byl v podstavení mimo hru. Výrazně spornější se zdálo být zpracování rukou či ramenem Karima Benzemy před rozhodující trefou a penaltový zákrok na Viníciuse.

"Jsme naštvaní. Některá rozhodnutí jsme nepochopili. například neuznaný gól kvůli postavení mimo hru. Museli jsme se ptát, který z hráčů překážel brankáři ve výhledu. Myslím, že jsme si zasloužili lepší výsledek," uvedl záložník Portu.

Podobně mluvil také Mikel Merino: "S Realem Madrid můžete prohrát mnoha způsoby, ale takovým to bolí o to více. Nejde jen o malá rozhodnutí - auty, nějaký faulík, ale i o ta zásadní - neuznaný gól, možná ruka, penalta... Mezi mnou a brankářem byla velká vzdálenost, měl čas vidět trajektorii míče, nezabránil jsem mu v zákroku. Kdybych tam nebyl, skončí to stejně."

Trenér Realu Madrid Zinédine Zidane chtěl řešit samotný zápas, nikoliv rozhodčí: "Štve mě, že se zase řeší verdikty rozhodčích a ne zápas. Vypadá to, že jsme na trávníku nic nedokázali. Vyhráli jsme na hřišti a zaslouženě, víc říkat nemusím. Opakované záběry jsem neviděl, ale podle mě byla penalta nařízena správně a Benzemův gól byl regulérní."

Podívejte se na sestřih zápasu:

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace