Ibrahim Amadou posilou Sevilly. Další může být český brankář Vaclík

Ibrahim Amadou (© marca.es)

Sevilla po využití opce na Roque Mesu bleskově získala další novou tvář do středu pole, kterou je Ibrahim Amadou. Andaluský klub je navíc blízko podpisu českého brankáře Tomáše Vaclíka.

Ibrahim Amadou dosud hájil barvy Lille, kde nosil kapitánskou pásku a nasbíral během tří sezón 102 startů, 87 z nich v rámci Ligue 1. Sevilla za něj zaplatila částku mezi 10 a 15 miliony eur, pětadvacetiletý Francouz podepsal smlouvu na čtyři roky.

Třetí novou tváří na Pizjuánu by se brzy mohl stát český reprezentant ve službách Basileje Tomáš Vaclík. Posílit pozici mezi třemi tyčemi, to je pro Sevillu jeden z hlavních letních úkolů a fotbalový ředitel klubu Joaquín Caparrós je pro angažování Vaclíka.

Podle španělských médií jsou jednání v pokročilém stádiu a brzy by mohla přinést dohodu. V takovém případě by se přestupová cifra pohybovala okolo 10 milionů eur. V La Lize v současné chvíli nepůsobí žádný fotbalista z České republiky.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace