Idea nového portálu

Nebudeme to zbytečně okecávat, jdeme rovnou na věc.

Máme zajímavou rodinku portálů. Nejznámější a nejnavštěvovanější Španělský fotbal. V závěsu jeho bratr z Anglie. Nové "robátko" z jihu Evropy (Italský fotbal). Fantastic four uzavírá skomírající vyvrženec z Německa. Dohromady to dává poměrně slušnou návštěvnost, bohužel roztroušenou. Proto mne napadlo vytvořit spojený komunitní portál, vycházející z těchto 4 hlavních lig s možností tam zbytkově doplňovat další.

Proč? Protože mám k dispozici velmi pěkný a originální nový grafický návrh a unikátní doménu a v hlavě spoustu nápadů a také proto, protože se o nás začíná zajímat sponzor, který chce výsledky, návštěvnost a rozmáhající se komunitu. Stále se ptáte proč? Protože, takto roztroušené weby jsou vždy pouze pro uzavřenou skupinu lidí, milující onu ligu / zemi. (A ta roste pomalu, pomalu ale jistě, ale nestačí to.) Já např. mám rád vícerolig a nesnáším konkurenční weby (které jsou navíc plné věcí co mě nezajímají). A jelikož mám rád víc lig, musím klikat na více webů a tudíž i weby opouštím jak přecházím z jednoho na druhý a to je prostě špatně. Chci jeden web, jednu adresu, kde najdu to co hledám, kde najdu to co jinde ne.

Jistě na českou jedničku EF s jejich zázemím, marketingem a  tradicí mít nebudeme nikdy. Ale proč se nestát českou fotbalovou dvojkou? Osobně si myslím, že na to máme. Jsme nadšenci a ti mohou předstihnout portály, za nimiž stojí banda dělníků v čele s nějakou firmou (Fotba*Porta*.cz, *fotbal.cz ...atd)

Dohromady bychom byli mnohem lepší než oni. Dohromady myslím, spojením webů a uživatelů. Mám spoustu nápadů jak dále web vylepšit, jak ho udělat unikátnějším a originálnějším.

Co si o tom myslíte vy? Zajímá nás váš názor. Diskutujte prosím věcně, bez emocí a s pokud možno smysluplným názorem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace