BLOG: Isco a jeho další magická noc

Isco (© marca.es)

Víc než gól. Byla to další magická noc v podání španělského šikuly Isca, který k vítězné brance přidal i dost nadstandardní výkon na hřišti

Isco při svém střídání ve 72. minutě obdržel za svůj výkon mohutný potlesk ze všech stran. Sám trenér Zinédine Zidane po zápase podotknul, že výkon jeho svěřence ho nadmíru potěšil.

Dříve kritizovaný hráč za malou produktivitu ukázal, že když dostane příležitost, tak je klíčovým hráčem. V 52. minutě si narazil míč s Garethem Baleem a chladnokrevně překonal Davida Ge Geu střelou na zadní tyč.

Isco ve včerejším zápase předvedl všechno. Skvělý přehled na hřišti, skvělou technikou a nadstandardní dovednosti s míčem. Fanoušci Barcelony teď můžou být opravněně naštvaní na vedení jejich klubu, které nedokázalo v roce 2013 nalákat tohoto hráče do katalánské metropole. Je všeobecně známo, že Isco v té době patřil k fanouškům tohoto katalánského velkoklubu. Jako příklad můžeme ukázat na jeho psovi, který se jmenuje Messi.

José Mourinho si byl vědom nebezpečného Isca, a tak své hráče zvlášť připravoval. Výsledek této přípravy je sedm faulů na tohoto španělského reprezentanta. Zejména Nemanja Matič měl s rychlostí Isca v prvním poločase velké problémy.

Isco po zápase pronesl pár vět: "V šatně panuje výborný atmosféra, která z nich dělá silnější tým. Naší povinností je vyhrávat, a to se nám stále daří." Na adresu svého soupeře prohlásil: "Hráči United byli včera dobří, ale my jsme byli lepší, čeká nás nadějná budoucnost."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace