Jak vybral čínský majitel Lorcy trenéra? Podle fotografie

Fabri (© marca.es)

Lorca se potácí na dně Segunda División. Možná za to může i netradiční volba trenéra, kterou Xu Genbao na konci prosince loňského roku provedl na základě fotografie.

Čínskému majitelu klubu vedení nabídlo tři jména - Estebana Viga, Juana Ramóna Sandovala a Fabriho. Xu Genbao si překvapivě nevyžádal životopisy všech adeptů či doplňující informace, ale jejich fotografie. Na základě dojmů z nich sáhl po Fabrim.

Podle mnohých to jen dokazuje ochlazení vzhahu 74letého muže, jenž je sám trenérem, nedávno dokonce jmenovaným nejlepším ve své zemi, k Lorce, kterou tak trochu nechává napospas osudu a přestal se o ni zajímat. Očekává se, že klub brzy prodá.

Lorca na sebe upoutala i složením kádru. Díky deseti lednovým posilám se totiž počet národností v týmu rozšířil na číslo 11, což je na Segundu nevídané číslo. Své zastoupení mají v Lorce Jamajka, Argentina, Francie, Portugalsko, Guinea, Mali, Nigérie, Chorvatsko, Uruguay, Španělsko a Švédsko. I to je pravděpodobně jeden z důvodů, proč hráči nemohou na trávníku najít společnou řeč...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace