Jako Rocky Balboa. Zidane připravil týmu netradiční trénink

Hráči Realu Madrid se mohli vžít do filmového Rockyho (© marca.es)

Zatímco většina lidí se v poslední den roku 2017 připravovala na silvestrovské oslavy, fotbalisté Realu Madrid absolvovali netradiční trénink inspirovaný filmovým Rockym.

Po konci obvyklých cvičení nařídil francouzský kouč týmu, aby kopačky vyměnil za běžecké boty. Hráče čekal výběh po schodech stadionu Bernabéu, a to z jeho nejníže položeného místa až do poslední řady tribun, která je ve výšce 40 metrů nad hrací plochou, a zpět dolů. Zidane trval na tom, že fotbalisté musí jít schod po schodu a nepřeskakovat, každý svým tempem. Mezi nejrychlejšími Dani Carvajalem a Marcosem Llorentem, kterým stačila zhruba čtvrthodina, a nejpomalejšími byl v pomyslném cíli rozdíl pěti minut.

Zidane se inspiroval filmovou sérií Rocky o boxerském outsiderovi. Rocky Balboa ztvárněný Sylvestrem Stallonem v jedné z nejslavnějších scén zakončuje trénink výběhem schodů k budově Philadelphia Museum of Art (Muzem umění v Philadelphii).

Zatímco pro většinu fotbalistů současného kádru Realu Madrid šlo o nečekanou a dosud nepoznanou novinku, Sergio Ramos mohl vzpomenout na rok 2011, kdy společně s Casillasem, Arbeloou, Albiolem, Granerem, Kaká a Xabi Alonsem "Rockyho schody" v pensylvánském městě navštívil, a to u příležitosti utkání proti celku Philadelphia Union v rámci amerického turné královského klubu. Dnešní kapitán Realu Madrid se vyfotil před sochou Rockyho u Muzea umění, jejímž postavením podmínil Stallone natočení třetího dílu série.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace