Je to lež, vyvrací Zidane spekulace, že by se chtěl zbavit Isca

Isco a Zidane v rozhovoru (© marca.es)

Španělskými médii se před několika dny začala šířit zpráva, podle níž se Zinédine Zidane bude chtít v létě zbavit záložníka Isca. Francouzský kouč Realu Madrid ale vše označil za lež.

"Novináři se mě neustále ptali, proč jsme nikoho nekoupili. Věřím svému týmu a budu mu věřit do poslední chvíle. Pokud s něčím začnu, vytrvám s tím až do smrti. Věřím v to, co dělám. Chci, aby tady Isco zůstal celý život. Na tom se nic nezmění. Je skvělým hráčem, což neustále dokazuje. Ty zprávy jsou lež. Odpovídám na otázku ohledně Isca, aby se toto téma uzavřelo," uvedl Zidane.

Trenér Realu Madrid dal před letošní sezónou přednost právě Iscovi před Jamesem Rodríguezem, jenž odešel na dvouleté hostování do německého Bayernu. A Isco se ve slabé sezóně Bílého baletu jeví jako jedno z mála pozitiv.

Zidane se také vyjádřil k ostré kritice, která na jeho tým letos kvůli špatným výkonům míří: "Soustředím se jen na práci. Nemohu ovlivnit, co se říká. Víme, jak na tom jsme. Věci se nám nedaří tak, jak bychom si přáli, ale stále máme své zbraně. Vše se může velmi rychle změnit."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace