Juanmiho trapas. Postupují oni? ptal se Canalese po senzačním obratu Lleidy

Canales a Juanmi (© marca.es)

V šestnáctifinále Copa del Rey není nouze o překvapivé výsledky. S turnajem se rozloučily prvoligové kluby Málaga, Athletic i Real Sociedad. A právě o posledně jmenovaném týmu se hodně mluví.

Real Sociedad šel do odvety proti Lleidě s jednogólovým náskokem z hřiště soupeře, a když si na Anoetě vypracoval vedení 2-0, zdálo se, že je hotovo. Jenže třetiligový sok dokázal tříbrankové manko smazat a díky více brankám vstřeleným venku senzačně postoupit.

Novináře i fanoušky Realu Sociedad kolaps hodně rozohnil a mužstvo Eusebia schytává kritiku ze všech stran. Jejím terčem se stal i Juanmi. Televizní kamery zachytily, jak se po třetí brance soupeře před rozehráním ze středového kruhu nejistě ptal Sergia Canalese: "Teď postupují oni?" Viditelně rozladěný Canales odpověděl: "Otočili to."

Samotný Juanmi se pak k celé situaci vyjádřil prostřednictvím Instagramu: "Chtěl bych vysvětlit zprávy, které proběhly médii. Při té konverzaci jsem jen říkal, co by se mohlo stát. Nezbývá než BOJOVAT, BOJOVAT a ještě více BOJOVAT."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace