Kepa stále neprodloužil. Kvůli zájmu Realu Madrid?

Kepa Arrizabalaga (© marca.es)

Už od ledna jedná vedení Athleticu o prodloužení smlouvy s Kepou Arrizabalagou, ovšem zatím bezvýsledně. Do hry o talentovaného brankáře navíc vstoupil Real Madrid.

Dvaadvacetiletý strážce svatyně baskických Lvů má na San Mamés smlouvu jen do léta 2018, což znamená, že už od ledna by mohl jednat se zájemci. A tím hlavním má být Real Madrid.

Bílý balet vidí v Kepovi nástupce Keylora Navase a sázku na budoucnost, možný hráčův přesun je pro Madriďany o to atraktivnější, že by jej mohli za rok získat zdarma jako volného hráče.

"Smlouva mi nekončí zítra, ale až za rok. Chápu, že pro vás je to lákávé téma, ale já k tomu nemám co říci. Je to věc jednání mezi mnou a klubem, kterou nebudu veřejně komentovat," uvedl Kepa na konci srpna. Podle médií jednání s vedením Athleticu dosud nepřinesla úspěch kvůli rozdílným finančním představám obou stran, španělský tisk nevylučuje ani možnost, že Kepa váhá s podpisem vylepšené smlouvy právě kvůli lákavé možnosti přestupu na Bernabéu...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace