Kluby Segundy se bouří, odložení zápasu Deportivo - Fuenlabrada podle nich ovlivnilo soutěž

Stadion Deportiva (© marca.es)

Hodně kontroverze vzniklo kolem posledního kola základní části Segundy, několika klubům se nelíbí odložení zápasu mezi Deportivem a Fuenlabradou.

Zatímco Deportivu šlo o záchranu, které nakonec vzhledem k výsledkům z ostatních stadionů nedosáhlo, Fuenlabrada bojuje o účast v play-off o postup. V týmu hostů se rozšířil koronavirus, nakaženo je 12 členů včetně 7 fotbalistů, proto se očekávalo, že dojde k odložení celého závěrečného kola, překvapivě bylo odloženo pouze utkání Fuenlabrady v Galicii.

To se nelíbí nejen Deportivu, které navrhuje, aby se příští sezóna Segundy hrála s 24 účastníky, ale také Rayu, Elche a Numancii, tedy soupeřům, které výsledek z Riazoru vzhledem k postavení v tabulce zajímal. Shodně tvrdí, že odložením jediného zápasu došlo k hrubému ovlivnění soutěže, ohrožení zdraví všech učastněných a jsou připraveny bránit se všemi prostředky.

Vedení soutěže se zatím ke kritice nevyjádřilo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace