Konec čekání na Real Madrid. Kepa prodloužil v Athleticu

Kepa Arrizabalaga (© marca.es)

Očekávaný transfer Kepy Arrizabalagy do Realu Madrid padl. Nadějný brankář se rozhodl prodloužit smlouvu v Athleticu.

Přestože média označovala hráčův přestup do Realu Madrid za 20 milionů eur za hotovou věc, vedení Bílého baletu si počínalo až příliš váhavě a Kepovi došla trpělivost. Proto přijal nabídku současného zaměstnavatele na prodloužení spolupráce.

Třiadvacetiletý gólman tak zůstane na San Mamés do roku 2025, součástí dohody je i výkupní klauzule v hodnotě 80 milionů eur. Kepa si výrazně polepší po platové stránce, jeho roční mzda bude podle deníku Marca šestinásobná oproti první nabídce, kterou mu Athletic předložil.

"Jsem šťastný, že mohu zůstat v klubu, který považuji za svůj domov. Měl jsem i další nabídky, ale rozhodl jsem se, že nejlepší bude zůstat. Chtěl jsem si vše důkladně promyslet a děkuji klubu, že mi dal dostatek času. Chci mu oplatit důvěru výkony na hřišti," uvedl rodák z Ondarroy, jenž se po odchodu Gorky Iraizoze stal jedničkou baskických Lvů a od minulého roku je i členem španělského národního týmu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace