Las Palmas získaly z posledních 22 zápasů pouhých 10 bodů

Quique Setién (© marca.es)

Vloni touto dobou byly Las Palmas se 16 body na desátém místě tabulky a mohly se pyšnit pohlednou hrou. Od druhé poloviny sezóny 2016/2017 ale sedla na mužstvo krize, která nebere konce.

Její začátek není těžké vypátrat. Když tehdejší trenér ostrovanů Quique Setién v dubnu ohlásil, že po sezóně Gran Canarii opustí, začal výsledkový i herní sešup. Od té doby nastoupily Las Palmas do 22 ligových utkání, a to s tristní bilancí tří výher, jedné remízy a osmnácti porážek.

Přepočítáno na body, žlutomodří jich získali jen 10 z 66, které byly během této doby ve hře. I skóre 17:59 ukazuje, o jak hlubokou krizi se jedná.

Nový lodivod Manolo Márquez rezignoval po šesti kolech se šesti body na kontě. Jeho nástupce Pako Ayestarán prohrál všech šest následujících zápasů a kýžené zlepšení nepřichází. Ayestarán prohlásil, že se nehodlá funkce vzdát a ani vedení zatím o jeho odvolání neuvažuje. Jenže Las Palmas se krátí čas, kola ubývají, body napřibývají, ztráta na záchranu narůstá a hrozba pádu do Segundy je každým týdnem reálnější...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace