Liga Fantástica po 12. kole

Liga Fantástica (© marca.es)

Jaké výsledky přineslo dvanácté kolo naší manažerské hry Liga Fantástica?

Mezi uživateli potvrdil výsostné postavení Barcagang se ziskem 296 bodů, jenž si tak upevnil první místo nejen v měsíčním, ale také v celoročním pořadí, jemuž vévodí s 2 315 body na kontě. Druhé místo v kole obsadil aimar21, který nasbíral 285 bodů a druhý je i celkově. Třetí post v týdenním pořadí obsadil Carlitos, v sezónní tabulce drží bronz ruty.

Nejvíce bodů mezi fotbalisty získal útočník Getafe Ángel, a to 49. Nejhůře naopak dopadl Jordi Amat s minus 24.

Příští kolo, které je třináctým v letošním ročníku soutěže a posledním v listopadovém cyklu, má uzávěrku hodinu před výkopem úvodního utkání, tedy v pátek 24. listopadu ve 20:00!

Nezapomeňte, že byly rozšířeny použitelné formace. O které jde, najdete v pravidlech. Důvodem je jednak větší volnost při vytváření týmu a také fakt, že u některých fotbalistů se může měnit post a více povolených rozestavení by mělo eliminovat možnost, že změnou postu se správně uložená sestava změní na nepovolenou (takové případy bohužel nelze zcela vyloučit a jsou řešeny individuálně).

Pro nováčky připomínáme, že do hry Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu, neboť probíhá v týdenních a měsíčních cyklech a jednom celoročním.

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 11 hráčů (1 brankář a 10 hráčů do pole), odpovídala některé z možných formací a musí být v maximální výši 70 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv změnit a upravit. Sestava se automaticky uloží v čas uzávěrky kola (hodinu před výkopem prvního zápasu). V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola. Nově si můžete zvolit kapitána, jehož body se zdvojnásobí.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace