Liga Fantástica startuje 1. kolem

Liga Fantástica

V pátek v 19:15 je uzávěrka prvního kola naší manažerské hry Liga Fantástica, která startuje společně s novým ligovým ročníkem.

Že nevíte, o co jde? Liga Fantástica je soutěž, v níž si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů, za kterou poté podle výkonnosti hráčů dostává body.

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 11 hráčů (1 brankář a 10 hráčů do pole), odpovídala některé z možných formací a musí být v maximální hodnotě 90 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat! Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů, kterou může kdykoliv měnit. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu, kdy je uzávěrka kola. V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů, které se do aktuálního kola Liga Fantástica započítávají. Soutěž kopíruje průběh reálné La Ligy, kola jsou proto obvykle týdenní.

Zároveň pokračuje také tipovací soutěž Primery i Segundy. Pevně věříme, že vám obě možnosti, jak prokázat znalost španělské kopané, zpříjemní čas strávený na našem portálu.

PRVNÍ KOLO HRY LIGA FANTÁSTICA MÁ UZÁVĚRKU V PÁTEK 17. SRPNA V 19:15tedy hodinu před výkopem úvodního zápasu! Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se zapojit kdykoliv v jejím průběhu, neboť se hraje v týdeních a měsíčních cyklech a jednom ročním.

Nezapomeňte si zvolit kapitána, jehož získané body se násobí dvěma.

Oproti minulému ročníku došlo k několika změnám či úpravám. Bylo zrušeno "ocenění" pro nejhoršího hráče kola (Rudá hvězda), ocenění pro nejlepšího fotbalistu kola zůstává. Nově si také můžete prohlédnout sestavy ostatních uživatelů ihned po uzávěrce kola. A zejména byl navýšen rozpočet ze 70 na 90 milionů eur, což by vám mělo zaručit větší svobodu a více možností při skládání týmu.

Připravujeme také detailní profily jednotlivých manažerů (uživatelů), kde budou dostupné informace o nejčastěji využívaných hráčích či formaci, nejvyšší, nejnižší a průměrný počet bodů na kolo a další statistiky a zajímavosti. V plánu je také historická tabulka.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace