Lobotka se v Celtě Vigo dočká vylepšené smlouvy

Stanislav Lobotka (© marca.es)

Stanislav Lobotka je v dresu Celty Vigo příjemným překvapením letošního ročníku La Ligy. Galicijský celek chystá pro slovenského reprezentanta vylepšený kontrakt.

Lobotka přitom přestoupil na Balaídos teprve během loňského léta. Spolehlivými výkony zaujal nejen ve Španělsku, ale i v Itálii. Slavný Inter Milán se 23letého záložníka snažil v lednu získat, ale marně. Vše potvrdil sportovní ředitel Celty Felipe Miñambres.

"Inter se o Stanislava velice zajímal, nabízel nám hostování s povinnou opcí na přestup, ale řekli jsme jeho zástupcům, že pokud hráče chtějí, musejí zaplatit výkupní klauzuli," uvedl Miñambres. Lobotkova výkupní klauzule má hodnotu 35 milionů eur, což je cifra, kterou Inter odmítl zaplatit. S novou smlouvou dojde k jejímu výraznému navýšení, Lobotka si navíc polepší i po platové stránce. "Stanislav vždy říkal, že je tady spokojený. Klub je zase spokojený s jeho výkony a přístupem, proto je pro obě strany pozitivní, že zůstal. Chceme ho udržet, proto bude nová smlouva delší, s vyšším platem i vyšší výkupní klauzulí."

Stanislav Lobotka přestoupil do Celty Vigo v červenci 2017 z dánského Nordsjællandu za 5 milionů eur a novému zaměstnavateli se upsal na pět let, tedy do června 2022.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace