Malcom vděčí za kariéru rodině. Babička prodala vše, co měla, říká

Malcom (© marca.es)

Malcom stejně jako mnoho dalších profesionálních fotbalistů, kteří pocházejí z Jižní Ameriky, vyrůstal v chudých poměrech a za kariéru vděčí obětavosti rodiny.

Jedenadvacetiletá letní posila Barcelony to uvedla v rozhovoru pro klubovou televizi: "Rodina vždy bude na prvním místě, protože toho pro mě hodně udělala. Ať pro ní udělám na oplátku cokoliv, nebude to nic oproti tomu, co by si zasloužila," prohlásil Malcom.

"Jednou jsem řekl babičce, že ostatní děti mají peníze, aby mohli jít na trénink. Ona prodala vše, co měla, dokonce i pánve, abych si také mohl dovolit tréninky. To by udělalo jen málo lidí. Je pro mě druhou matkou," dodal nadějný brazilský křídelník.

Přestup do Barcelony byl pro Malcoma splněným snem, jak sám prozradil. "Barcelona je pro mě více než klub, jsem hrdý, že v ní budu působit. Miluji její herní styl. I v počítačových hrách jsem vždy hrál za Barcelonu. Každý hráč sní o tom, že si v Barceloně jednou zahraje. Mně se ten sen splnil."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace