Marcelino potvrdil Zazovy problémy s kolenem. Bude hrát, dokud to půjde

Simone Zaza (© marca.es)

Simone Zaza patří mezi nejlepší hráče letošního ročníku La Ligy, přestože útočníka Valencie dlouhodobě trápí problémy s kolenem.

Šestadvacetiletý italský fotbalista má potíže s kolenem už rok. Trenér Netopýrů Marcelino García Toral na včerejší tiskové konferenci prozradil, že dříve či později bude s největší pravděpodobností nutná operace, což by pro Zazu mohlo znamenat delší pauzu.

"Pokusím se to vysvětlit, i když je možné, že neřeknu vše zcela správně. Simo má už dlouho poraněný meniskus, což se sebou přináší občasné krátkodobé problémy. Po třech dnech odpočinku ale obvykle může znovu naplno trénovat. A co dál? Bude hrát, dokud to půjde. Až koleno řekne dost, zablokuje se nebo bude riziko váznějšího zranění, bude muset podstoupit operaci," prohlásil Marcelino.

Zaza patří mezi klíčové muže letos neporažené Valencie, s devíti góly je druhým nejpilnějším ligovým střelcem probíhající sezóny, lepší je jen Lionel Messi z Barcelony, jenž má na kontě dvanáct přesných zásahů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace