Marcelo se přiznal k ruce, Zidane chválil Benzemu

Hráči slaví postup do finále (© marca.es)

V mužstvu Realu Madrid panuje po třetím postupu do finále Ligy mistrů za sebou euforie. Jaké byly reakce hlavních protagonistů po postupu přes Bayern Mnichov?

Hodně se mluvilo o ruce Marcela na konci prvního poločase, po níž měl zřejmě být nařízený pokutový kop. Brazilský obránce se ke hře nedovolenou částí těla v rozhovoru pro televizi přiznal: "Kdybych vám řekl, že to ruka nebyla, tak bych lhal. Nikdy jsem se o rozhodčích nebavil a nebudu to dělat ani teď. Někdy vás poškodí, někdy chybuje ve váš prospěch. Byl to velmi těžký zápas, ale máme radost, že jsme postoupili do dalšího finále."

Hlavní postavou Realu Madrid byl při postupové remíze 2-2 Karim Benzema, autor obou branek. Francouzského útočníka pochválil jeho krajan Zinédine Zidane. "Mám radost za něj, protože si to zaslouží. Byl rozdílovým hráčem. Nic se ale nemění, vždy odvete svoji práci dobře, tentokrát k ní přidal i dva góly," prohlásil trenér Madriďanů a dodal: "Hodně jsme trpěli, ale to je na fotbale to krásné. Zvláště v případě, kdy je konec dobrý. Hráli jsme proti skvělému soupeři. Tím bylo i PSG a Juventus. Vyřadili jsme tři špičkové týmy, to s sebou vždy přináší chvíle utrpení."

"Bayern má úžasné mužstvo, což dokazuje řadu let. Měli častěji míč a my trpěli, ale v součtu obou zápasů si myslím, že jsme byli lepším týmem. Jsme ve finále a máme možnost obhájit vítězství. Věříme, že se nám to podaří. Taková je naše bílá DNA. Na finále se dobře připravíme," řekl Sergio Ramos. 

Kouč Bayernu Jupp Heynckes litoval zahozených šancí: "Penalta se měla pískat, ale nebudu kvůli tomu brečet, protože jsme měli dost šancí, abychom rozhodli. Naopak jsme soupeři darovali dva góly."

Real Madrid se ve finále v Kyjevě utká s lepším z dvojice Liverpool - AS Řím.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace