Měl jsem nabídku i ze Sevilly, přiznal Paco Jémez

Paco Jémez na tréninku Las Palmas (© marca.es)

Paco Jémez přebral na konci minulého roku Las Palmas, 47letý trenér ale přiznal, že měl i nabídku ze Sevilly.

"Je pravda, že mě Sevilla po odvolání Berizza kontaktovala, ale bylo to z jejich strany špatně načasované, protože už jsem byl dohodnutý s Las Palmas. Je to velká část, že o mě Sevilla projevila zájem," uvedl Paco Jémez. Sevilla si následně plácla s Italem Vincenzem Montellou.

"Ještě jsem neměl s Las Palmas nic podepsané nebo potvrzené, ale dal jsem své slovo. Nemohl jsem vycouvat. Řekl jsem prezidentovi Las Palmas Miguelu Ángelu Ramírezovi, že tým převezmu, což jsem udělal. Sevilla je skvělý klub. Finalista Copa del Rey, v lize se pere o nejlepší čtyřku a v Lize mistrů ji čeká Manchester United. Už jen málo mužstev bojuje na všech frontách," dodal.

Las Palmas se pod vedením impulzivního kouče zvedají. Z posledních čtyř ligových zápasů prohrály jediný a od záchrany, která se po první polovině sezóny zdála jako utopie, je dělí pouhé dva body.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace