Messi podle Thiaga Silvy vyvíjí tlak na rozhodčí. Podle Brazilce to potvrdili i hráči ze španělské ligy

Messi v souboji s Thiagem Silvou (© marca.es)

Obránce Thiago Silva se po prohře Brazílie s Argentinou v zápase, který je označován jako Superclásico de las Américas, pustil do Lionela Messi.

Hvězda Barcelony vstřelila jediný gól střetnutí, které se hrálo v Saúdské Arábii. Thiagu Silvovi se nelíbilo, že Messi podle něj vytvářel tlak na rozhodčího, což údajně dělá i v La Lize.

"Dvakrát nakopl míč po odpískání a rozhodčí nic neudělal. Neustále diskutoval s arbitrem a ten se jen smál. Obdiv by měl nechat stranou. Messi vždy na rozhodčího tlačí, aby získal standardní situace z nebezpečných pozic. Chová se tak neustále. Mluvili jsme s některými hráči ze španělské ligy, děje se v ní to samé. Chce kontrolovat hru a ovlivňovat rozhodnutí rozhodčího," řekl 35letý stoper PSG.

"V Lize mistrů tuto výhodu nemá, protože rozhodčí jsou v ní přísnější. Nenechají se tak ovlivnit. Někteří rozhodčí Messiho obdivují, a proto jsou na jeho straně," dodává Thiago Silva.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace