Mohamed zkritizoval Gironu za simulace a prozradil, proč přijal nabídku Celty

Antonio Mohamed (© marca.es)

Trenér Celty Vigo Antonio Mohamed promluvil o posledním zápase proti Gironě i o tom, proč se rozhodl přijmout nabídku k přesunu do Španělska.

Argentinský kouč vede galicijský celek od letošní sezóny. Ve čtvrtém kole La Ligy Celta pod jeho vedením poprvé prohrála, přesto se drží na skvělém třetím místě. Mohamed byl ale po výsledku 2-3 v Gironě hodně rozzlobený: "Mělo se nastavovat více času. Proti Atléticu se nastavovalo 7 minut, přitom tam žádný hráč na trávníku neležel. Proti Gironě ano a nastavovaly se 4 minuty. Ať si každý hraje, jak chce, ale měla by se nastavovat adekvátní doba. Jeden hráč si zraněný sedne na trávník, poté odejde po svých a za chvíli je opět zraněný. Mám rád fair play, myslel jsem, že ve Španělsku se hraje fér, ale v tomto zápase tomu tak nebylo."

Mohamed také prozradil, proč po konci v Monterrey kývl na nabídku Celty: "Chtěl jsem si dát od trénování pauzu, ale pak mi zavolal sportovní ředitel Celty a pozval mě k jednání do Madridu. Překvapilo mě, kolik toho o mně v Celtě věděli. Majitel vlastní několik společností v Mexiku, navíc se tam narodily jeho děti. Všechny pochybnosti se tak rychle rozplynuly. Dostalo se mi důvěry vedení i času, abych mohl projekt připravit a absolvovat s týmem celou přípravu. Všechno do sebe zapadalo. Bude to jízda jako na toboganu. Dokonce jsem odsunul finanční stránku, ve Španěsku mám oproti Mexiku poloviční plat."

Osmačtyřicetiletý Argentinec zaujal svým módním stylem, v devadesátých letech ale býval jako aktivní hráč ještě více odvážnější: "Hrál jsem v bílých kopačkách a vlasy měl obarvené na blond po vzoru Rodmana (někdejší výstřední basketbalista)... Dělal jsem bláznivé věci. Proto nemohu nic vytýkat mým synům, když změní účes nebo si nechají udělat tetování."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace