Muselo by se stát něco mimořádného, aby Bale odešel, řekl hráčův agent. Hostování vyloučil

Gareth Bale (© as.com)

Gareth Bale se může stát velmi drahým problémem Realu Madrid, což naznačila i poslední slova hráčova agenta Jonathana Barnetta.

"Není pravda, že by nás kontaktoval Bayern Mnichov ohledně hostování. To už je větší šance, že já vyhraji Ascot (dostihový závod), než že Bale odejde na hostování," prohlásil Barnett. 

Staronový trenér Realu Madrid Zinédine Zidane nemá o Velšanovy služby zájem, jenže zájemce kromě častých zranění odrazuje i Baleův vysoký plat 17 milionů eur. Fotbalista, jenž brzy oslaví třicáté narozeniny, údajně prohlásil, že mu nebude dělat problém vysedávat za královskou mzdu na tribuně a užívat si života v Madridu a krátit si čas milovaným golfem.

"Zidane se rozhodl, že Bale je postradatelný. Je jasné, že Baleova pozice v Realu Madrid se nijak nezlepšila. Na hostování ale odejít nechce. Ve Španělsku má kouzelný život a domov. Muselo by se stát něco mimořádného, aby odešel. Hostování na menu není."

"Manchester United? Možná by tam pasoval. Myslím, že by v Manchesteru United mohl odvádět dobrou práci, protože stále patří mezi nejlepší hráče světa. Ale je to velmi málo pravděpodobné," dodal Barnett ke spekulacím o zájmu Rudých ďáblů.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace