Neobvyklé problémy s trávníkem. Cádiz potrápila houba, Villarreal holubi

Stadion Villarrealu (© marca.es)

Villarreal získal v posledních dnech nečekaného protivníka, a sice holuby, kteří narušují kvalitu trávníku na Estadio de la Cerámica.

Šediví opeřenci se usídlili na několik místech stadionu Žluté ponorky a jejich počet se během krátké doby znásobil. To s sebou přineslo i problémy s hrací plochou, neboť holubi vyzobávají travní semena, kterými pracovníci Villarrealu zahušťují a obnovují trávník.

Produkty plynoucí z přítomnosti nezvaných hostů navíc 24tisícový stánek výrazně znečišťují a vedení Villarrealu se obáva i možného přenosu nemocí. Proto se s holuby chystá bojovat nejen ultrazvukovými odpuzovači, ale také povoláním dravých ptáků. Od nich si slibuje, že slabší kolegy odeženou.

Nejde o první netradiční potíže spojené s trávníkem v letošní sezóně. Druholigový Cádiz, jemuž se rovněž přezdívá Žlutá ponorka, těsně před startem soutěžního ročníku potrápila houba, která napadla zelený pažit na stadionu Carranza. Ten byl kvůli tomu na hranici regulérnosti, klub musel najmout 15 nových zaměstnanců, kteří se jeho obnově věnovali 16 hodin denně.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace