Neymar by měl v Realu Madrid větší šanci vyhrát Zlatý míč, myslí si Florentino Pérez

Jak dlouho bude Neymar nosit dres PSG? (© marca.es)

Spekulace o možném návratu Neymara do Španělska, ovšem nikoliv do Barcelony, ale do konkurenčního Realu Madrid, neustávají. Přiživila je i poslední slova Florentina Péreze.

Prezident Realu Madrid po vyhlášení výsledků ankety Zlatý míč, v níž Brazilec skončil na třetím místě za Cristianem Ronaldem a Lionelem Messim, naznačil, že by přestup Neymara na Bernabéu mohl být výhodný pro obě strany.

"Neymar by měl v Realu Madrid větší šanci vyhrát Zlatý míč. Real Madrid je klubem, který dává nejlepším hráčům vše, co potřebují. Každý ví, že v jednu chvíli jsem se už Neymara snažil získat," uvedl Florentino Pérez.

První muž královského klubu se o nyní 25letého fotbalistu přetahoval s Barcelonou, kam nakonec Neymar ze Santosu v létě 2013 zamířil za 86 milionů eur. Letos jej za rekordních 222 milionů eur vykoupilo PSG, kde si ale reprezentační útočník podle médií těžko zvyká a návratu do La Ligy by se nebránil.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace