Odejde, píše portugalský tisk o Cristianu Ronaldovi. Real Madrid chce za hvězdu 200 milionů eur

Cristiano Ronaldo a Florentino Pérez (© marca.es)

Budoucnost Cristiana Ronalda leží mimo Real Madrid. Podle portugalských médií se hvězdný fotbalista nezvratně rozhodl, že chce během léta odejít.

Třiatřicetiletý útočník už po finále Ligy mistrů naznačil, že by mohl změnit dres. Deník Marca tvrdí, že v uplynulých dnech došlo k jednáním mezi hráčovým agentem a vedením Realu Madrid ohledně vylepšení smlouvy, požadavky Cristiana Ronalda jsou ale údajně příliš vysoké a klub je odmítá splnit.

Samotný fotbalista by se rád dočkal ocenění svých kvalit zvýšením platu z 21 milionů eur na 30, madridský celek podle Marcy nabízí kompromis 25 milionů eur s možností navýšení na 30 v závislosti na individuálních i týmových úspěších, dohoda je zatím daleko.

I proto je poprvé za devět let, co Cristiano Ronaldo v Realu Madrid působí, reálná možnost přestupu. Bílý balet se nebude odvolávat na výkupní klauzuli v hodnotě jedné miliardy eur a je ochoten jednat, za své útočné eso by ale rád získal částku okolo 200 milionů eur.

Cristiano Ronaldo je nejlepším střelcem v historii Realu Madrid, ve 438 soutěžních zápasech zaznamenal 450 branek.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace