Opět bez podání rukou. Vztah Setiéna a Bordaláse zůstává chladný

José Bordalás a Quique Setién (© marca.es)

Usmíří se podáním ruky? To byla jedna z otázek, která doprovázela utkání mezi Barcelonou a Getafe. Trenéři Quique Setién a José Bordalás se však kontaktu vyhnuli a jejich vztah zůstává chladný.

A to i přes to, že před zápasem oba ujišťovali, že vzájemné spory jsou zapomenuty. Proč se vlastně oba kouči "nemusí"?

Vše začalo už v roce 2013, kdy na sebe narazili v rámci Segundy. Setién, jenž tehdy vedl Lugo, okomentoval hru Bordalásova Alcorcónu následovně: "Alcorcón nehraje fotbal a nenechá ho hrát ani soupeře. Jeho hráči neustále přerušují hru, faulují... Doufám, že nepostoupí. Hrát proti nim je za trest. Nejsou to zápasy o fotbale, na jaké jsme zvyklí s naší hrou, která je založena na držení míče. Tenhle klub má problém s každým, ne jenom s námi."

Bordalásovi se slova kolegy nelíbila a obvinil ho, že nemá respekt k soupeři. Dokonce žádal po vedení soutěže, aby Setiéna potrestalo.

Když se potkali před třemi roky už v La Lize, mluvil Setién jako lodivod Betisu po zápase proti Getafe, které vede Bordalás, podobně: "Nemá to s fotbalem nic společného. Není možné, aby se z každého poločasu hrálo 25 minut. Vaří se ve mně krev."

"Ano, leckdy neprokazuje soupeři respekt. Nelíbí se mi to. Ale je to dobrý trenér," kontroval Bordalás.

Po včerejším mači Bordalás vysvětloval, že "je běžné, že domácí trenér jde pozdravit toho hostujícího, já to tak dělám". Setién se k nepodání ruky nevyjádřil, zato si opět rýpl do hry soupeře: "Oni udělali 29 faulů, ale my jsme obdrželi o jednu žlutou kartu více."

Jak se zdá, čas zatím tyto ostré břity neotupil...

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace