Oyarzabal odmítl Athletic a prodloužil smlouvu s Realem Sociedad

Mikel Oyarzabal (© marca.es)

Jméno Mikela Oyarzabala zůstane spojené s Realem Sociedad, kde se dohodl na prodloužení smlouvy.

Jedenadvacetiletého útočníka se snažil do svých řad zlákat konkurenční Athletic, který podle tisku nabízel Oyarzabalovi pěti až sedmiletou smlouvu s narůstajícím platem, který by začínal na 5 milionech eur. Lvi však neuspěli.

Oyarzabal naopak kývl na nový kontrakt v současném působišti. Ten bude platit do roku 2024, rodák z Eibaru se vedle Asiera Illarramendiho stane nejlépe placeným členem mužstva s ročním příjmem 2,5 milionu eur a nabobtná také výkupní klauzule, ze současných 50 milionů eur na částku okolo 75 milionů eur.

"Je to pro mě velmi zvláštní den, stejně jako den debutu a podpisu předešlé smlouvy. Nikdy na ně nezapomenu. Plním si sen, jsem na místě, kde chci být. Cítím od všech podporu, nemohu si přát více," uvedl Oyarzabala, jenž pro letošní sezónu převzal číslo 10, které nosil na dresu Xabi Prieto. Legenda Errealy ukončila kariéru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace