Parejo: Musí se toho hodně změnit, aby Valencia skončila čtvrtá

Dani Parejo v zápase proti Realu Sociedad (© marca.es)

Valencii hrozí, že nepovedený únor výrazně poznamená její sezónní cíle. Po prohře s Realem Sociedad předstoupil před novináře Dani Parejo.

Valencia padla v Reale Areně 0-3, stejným výsledkem ji nedávno smetlo Getafe a v prvním osmifinále Ligy mistrů utrpěli Netopýři další debakl o tři branky - na hřišti Atalanty 1-4.

Jedním z důvodů jsou početné absence, podle Pareja by měl klub zrychlit snahu o získání náhrady za dlouhodobě zraněného Ezequiela Garaye: "Máme hodně zraněných, jako je tomu v případě Garaye. Dnes se nám zranil další stoper Mangala. Neříkám, že máme špatné střední obránce, ale když hrajeme zápas každé tři dny, je potřeba tuto otázku řešit, protože máme možnost získat posilu."

"Zranilo se nám několik důležitých fotbalistů, ale musíme být sebekritičtí. Nejen my hráči, ale i klub. Musí se toho hodně změnit, aby Valencia skončila čtvrtá."

Valencia klesla na osmé místo ligové tabulky, od příček, které zaručují postup do Ligy mistrů, ji dělí pět bodů. Celadesův tým má velký problém s defenzivní hrou, za 25 kol inkasoval už 37 branek, což je o dvě více než za celý loňský ročník.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace